Over ons


Wij geloven dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Als deze in balans is, is de kans op geluk het grootst. Wij geloven dat lichamelijke klachten soms projecties zijn van onze geestelijke gesteldheid. Daarom proberen wij naast de lichamelijke klachten ook de state of mind aan te pakken. Door anders te denken kan al een hele last van je schouders afvallen. Letterlijk en figuurlijk.

 

Soms is het ook nodig om iemand te confronteren met wat wij aan het lichaam voelen. Wij mensen staan vaak niet meer in verbinding met ons gevoel. Door te benoemen wat wij voelen aan jouw lichaam, kom je weer terug in verbinding met je gevoel. Dit helpt om lichamelijke klachten te verminderen of zelfs te verhelpen. Gevoelens gaan soms in je lijf zitten.

 

Je brein is een krachtig instrument. Wij geloven ook dat het brein kan helpen met echte lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een tennisarm. De ene arm voelt goed, de andere niet. Door te denken aan hoe de goede arm voelt en dit te projecteren op de andere arm, zullen de klachten van de tennisarm sneller verminderen.

 

Verder geloven wij in een goede samenwerking. Wij helpen je op weg met oefeningen, maar je zult voor het grootste gedeelte zelf aan de slag moeten. Wij vinden het belangrijk dat oefeningen in te passen zijn in het dagelijks leven.

 

Geloof jij ook in lichaam en geest? Laat ons je dan helpen om in balans te komen.

Wil jij weten hoe onze klanten ons beoordelen? Lees het op onze klanten beoordelen.