Ons team


Monique Meerbach en Irene Thijssen vormen samen het ervaren team van Doelgericht Fysiotherapie. Daarnaast werken we nauw samen met diverse freelance specialisten en maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor!

Monique Meerbach

Ik ben Monique Meerbach, moeder van 4 kinderen: Maikel, Pien, Rob en Roel.
In 1987 ben ik afgestudeerd en heb vervolgens 2 jaar in Duitsland gewerkt als fysiotherapeut en kinder-fysiotherapeut. Daarna heb ik in Nederland verschillende waarnemingen gedaan en ben ik  “Doelgericht Fysiotherapie“ gestart aan de Molenstraat 27 te Helvoirt.
In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd in psychosomatiek, waarbij wij de mens als geheel benaderen en bezien.

 

 

 

Irene Thijssen

In 2009 werd ik gevraagd door Monique met haar praktijk voor fysio- en psychosomatische therapie om haar te helpen met de administratie. Na een aantal maanden werkzaam te zijn geweest en cursussen te hebben gevolgd werd mij duidelijk dat dit de start was van een nieuwe uitdaging. Ik zag tal van mogelijkheden waarbij ik praktijken zou kunnen ondersteunen. Mijn diverse functies en werkervaring uit het verleden kwamen in deze nieuwe uitdaging mooi van pas.

Voor meer informatie, zie www.fysio-administratie.nl