Ons team


Monique Meerbach, Pien Melis en Irene Thijssen vormen samen het ervaren team van Doelgericht Fysiotherapie. Daarnaast werken we nauw samen met diverse freelance specialisten en maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor!

Monique Melis-Meerbach

Ik ben Monique Meerbach, moeder van 4 kinderen: Maikel, Pien, Rob en Roel.
In 1987 ben ik afgestudeerd en heb vervolgens 2 jaar in Duitsland gewerkt als fysiotherapeut en kinder-fysiotherapeut. Daarna heb ik in Nederland verschillende waarnemingen gedaan en ben ik  “Doelgericht Fysiotherapie“ gestart aan de Molenstraat 27 te Helvoirt.
In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd in psychosomatiek, waarbij wij de mens als geheel benaderen en bezien.

 

Pien Melis

Ik ben Pien Melis, dochter van Monique Meerbach en sinds augustus 2014 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Doelgericht Fysiotherapie. Na lange stages te hebben gelopen in o.a. particuliere fysiotherapie praktijken en het Jeroen Bosch Ziekenhuis kon ik eindelijk zelfstandig aan het werk bij Doelgericht Fysiotherapie. In de toekomst wil ik de opleiding osteopathie in antwerpen gaan volgen maar eerst ben ik van plan om nog een jaartje werk ervaring op te doen.

 

 

Irene Thijssen

In 2009 werd ik gevraagd door Monique met haar praktijk voor fysio- en psychosomatische therapie om haar te helpen met de administratie. Na een aantal maanden werkzaam te zijn geweest en cursussen te hebben gevolgd werd mij duidelijk dat dit de start was van een nieuwe uitdaging. Ik zag tal van mogelijkheden waarbij ik praktijken zou kunnen ondersteunen. Mijn diverse functies en werkervaring uit het verleden kwamen in deze nieuwe uitdaging mooi van pas.

Voor meer informatie, zie www.fysio-administratie.nl