mindfulness

Heb je een burn-out? Heb je problemen met je immuunsysteem of wil je deze verbeteren? Wil je leren omgaan met stress? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen? Of wil je jezelf leren kennen? Dan is mindfulness iets voor jou.

hoe kom je weer in balans?

Mindfulness helpt je om je veerkracht te verbeteren en om te gaan met stress in je leven. Je leert hoe je je leven verdiept, meer geluk ervaart en meer grip krijgt op je handelen en functioneren. Je leert hoe de geest werkt en hoe gedachten, oordelen en emoties vaak de veroorzakers zijn van lichamelijke en geestelijke strubbelingen en ongemakken. Je leert hoe je daar verandering in brengt door er je vriendelijke aandacht op te richten.

Je leert ook opener en meer onderzoekender naar de wereld te kijken. Het helpt je om te gaan met stress en beter te communiceren met anderen. Wij gebruiken mindfulness in de behandelingen voor fysiotherapie, maar het is ook mogelijk om in blokken van 8 behandelingen (8 weken) een cursus te volgen. De kosten hiervoor zijn 180 euro per cursus.

Scroll naar boven