mobilizing awareness

Functioneert jouw lichaam niet helemaal lekker? Of heb je het idee dat je hersenen niet optimaal werken? Wil je op een bewuste manier leren bewegen en je bewegingspatronen optimaliseren? Dan is Mobilizing Awareness iets voor jou.

wat houdt het in?

De waarde van bewegen kan alleen goed begrepen worden als je kijkt naar je hele systeem. De kwaliteit van de communicatie tussen hersenen, ruggenmerg, spieren en gewrichten bepaalt de wijze van je bewegen. In de Mobilizing Awareness doen we rustige oefeningen gebaseerd op een natuurlijke manier van bewegen. We zorgen ervoor dat de ongeregeldheden in je bewegingen, veroorzaakt door stress, pijn, blessures en operaties, verminderen. Dit alles heeft ook invloed op je ademhaling, je lichaamshouding en het bewegen tijdens liggen, zitten, staan en lopen. Je gaat bewuster bewegen.

Je kunt kiezen voor een 1 op 1 behandeling, maar je kunt ook deelnemen aan een groepsbehandeling. Groepsbehandelingen zijn op maandag en dinsdag van 8.45 uur-9.45 uur op de locatie Langenweg 7 te Haaren. Aanmelden kan op telefoonnummer: 06 – 3088 3445.

Scroll naar boven